Disse websteder understøtter og er designet til alle, der laver musik på en computer ved hjælp af VST-instrumenter og andre VST-plugins i enhver musikalsk genre.

Hvis du er kommet til dette websted, er du helt sikkert en af ​​dem, der laver musik på computeren eller forsøger at gøre det. Dette websted er designet til dig, du kan finde her masser af interessante links, du kan downloade og afprøve forskellige plug-ins eller tjekke udviklerens websted, der tilbyder mange af dens plugins gratis.

Den bedste mulighed for at behandle, oprette, blande eller redigere og arrangere musik på en computer er DAW - Digital Audio Workstations, en musiksoftware, og du kan tilslutte anden hardware eller software, du skal oprette fra din computer, i en lille hjemmeoptagelse studie.

Blandt de mest kendte virtuelle musikstudier er FL Studio fra Image-Line eller fra Steinberg-udvikleren, den virtuelle Cubase-musikstudio. VST-plugins støtter også Ableton fra firmaet med samme navn. Sonar fra Cakewalk er mere fokuseret på at understøtte midi lyde, men understøtter DirectX plugins i stedet for VST plugins og muligheden for at skrive toner direkte til resultattavlen, ligesom i en anden Reason virtuel audiostudio med lignende funktioner, der er egnet til at skabe lyd sløjfer, prøveudtagning samt som ved at støtte midi-banker kan du optage toner i klaverrullen. Hvis du vil tilføje din musik til lyde af realistiske instrumenter, kan du vælge mellem i grunden midi lydbanker, virtuelle instrumenter eller prøver. Hver af disse muligheder har sine fordele og ulemper. Nogle virtuelle instrumenter baseret på midi databaser og i deres troværdighed overvinde plug-ins, som er mere praktiske og tilgængelige. Prøveudtagningsinstrumenter består af ægte lydprøver, lyden kan være mere plausibel, men et sådant VST-instrument er voluminøst. Alle DAW-enheder understøtter midi-grænsefladen, herunder tilslutning af en faktisk enhed, såsom et MIDI-tastatur.

VST (Virtual Studio Technology) teknologi gør det muligt for softwaren (VST plugin), der genererer lyd eller effekt problemfrit kommunikere med musikenhed (DAW) .Dette lyd yderligere behandlet i overensstemmelse med brugernes behov og sender det via lydenheden i din computer til højttalerne. Individuelle lyde (medmindre det er en pre-skabte lyd sløjfer) kan håndteres i et klaver eller en notation alt efter hvad DAW understøtter. VST plugins har forskellige indstillinger og presets, alt afhænger af den type, producent originalitet og pris. Pluginets VST er normalt omkring et par megabyte, hvilket gør det nemt at installere, ofte et dll-bibliotek, der er gemt i en forudvalgt mappe, valgt og mærket i brugergrænsefladen til den virtuelle lydstudio. Alle VST-plugins skal derefter gemmes i denne mappe for lettere arbejde i DAW-enheder.

Vi kan opdele værktøjerne i to kategorier. Den første er lydgeneratorer - instrumenter - simulerer lyden af ​​rigtige værktøjer eller synthesizer med et valg af forskellige mulige (men bogstaveligt umulige) lyde, såsom forskellige støj, lyde kendt fra naturen, maskinlyde eller klassiske lyde af analoge synthesizere. Andre indgange skaber effekter, der efterligner og simulerer det miljø, hvor tonerne ligger, formater deres dybde, bredde, blødhed eller refleksion. Disse er effekter som reverb, forsinkelse, kor, forstærker og meget mere. Der er også effekter designet til at skabe guitarlyde, forforstærkere, forstærkere eller fodpedaler. Udvælgelsen er genre stor (crunch, rock, metal, punk, jazz osv.) Samt udstyret til det virtuelle apparat (combo, højttalere mv.), eller producenten (Marshall, Peavey, Yamaha osv.).
Det skal bemærkes, at nogle VST plugins er universelle, indeholder instrument og også effekten.

Men hvad du behøver, er tålmodighed, ideer, indsats og tid, men tro mig, ​​at hvis du mangler nok kreativ fantasi og musikalsk høring, er det ret svært, hvis ikke umuligt, for selv i de mest spændende musikalske stilarter kunne du skal trænge ind i det, du rent faktisk har skabt og dømme, om det er godt nok til at gøre det kunne være at endnu bedre.

Held og lykke

forfatter

Dette websted blev oversat af Google Translate. Vi undskylder for fejl og mangler. Tak skal du have.