Aceste site-uri web sunt concepute pentru toți cei care fac muzică pe un computer folosind instrumente VST și alte pluginuri VST în fiecare gen muzical.

Dacă ați venit pe acest site, sunteți cu siguranță unul dintre cei care fac muzică pe computer sau încearcă să o facă. Acest site este proiectat pentru dvs.,puteți găsi aici o mulțime de linkuri interesante, puteți descărca și încerca diferite plug-in-uri sau puteți verifica site-ul dezvoltatorului care oferă gratuit multe dintre pluginurile sale.

Cea mai bună opțiune de a procesa, crea, amesteca sau edita muzică pe un computer este DAW - stații de lucru digitale audio, care este un software de muzică și vă puteți conecta hardware suplimentar sau software, care creează de la computer într-un mic studio de înregistrare acasă.

Printre cele mai renumite studiouri de muzică virtuale includ FL Studio de la Image-Line sau dezvoltator Steinberg Cubase muzica virtuale studio. Plugin-urile VST sprijină, de asemenea, compania Ableton de la aceeași companie. Sonar de la Cakewalk este axat mai mult pe munca de suport cu sunete MIDI, dar cu suport pentru DirectX plugin-uri în loc de plugin-uri VST și posibilitatea de a scrie notație muzicală, la fel ca într-un alt Audiostudio virtuală Reason cu caracteristici similare, potrivite pentru crearea buclelor de sunet ca prin sprijinirea băncilor midi, puteți înregistra tonuri în ruloul de pian.
Dacă doriți să completeze munca muzicale de sunete realiste de instrumente, aveți practic doar o bancă de sunet midi, instrumente virtuale sau probe. Fiecare dintre aceste opțiuni are argumente pro și contra. Unele instrumente virtuale bazate pe baze de date midi și în credibilitatea lor depășesc pluginurile VST, care sunt mai practice și mai accesibile. Instrumentele de eșantionare constau în probe reale, sunetul poate fi mai plauzibil, dar un astfel de instrument VST este voluminos. Toate dispozitivele DAW acceptă interfețe midi, inclusiv conectarea unui dispozitiv real, cum ar fi o tastatură MIDI.

Tehnologia VST (Virtual Studio Technology) permite software-ului (Vst plugin) care produce sunet sau efect pentru a comunica fără probleme cu dispozitivul muzical (DAW). Acesta procesează în continuare audio în conformitate cu cerințele utilizatorului și îl trimite pe dispozitivul audio al computerului către difuzoare. Sunetele individuale (cu excepția cazului în care este o pre-create bucle de sunet) pot fi prelucrate în pianorolu sau o notație, în funcție de ce suportă DAW. Vst au diferite setări și presetări, totul depinde de tipul, originalitatea producătorului și de prețuri.
Mărimea plug-in-ului VST a plugin-ului este, de obicei, în jurul a câțiva megaocteți, ceea ce face ușor instalarea, adesea o bibliotecă dll stocată într-un dosar pre-selectat, selectat și etichetat în interfața cu utilizatorul virtual al studioului audio. Toate pluginurile VST ar trebui apoi să fie stocate în acest folder pentru a lucra mai ușor în dispozitivele DAW.

Putem împărți instrumentele în două categorii. Primele sunt generatoare de sunet - instrumente - simularea sunetului instrumentelor reale sau sintetizator cu o varietate de sunete posibile (dar literalmente imposibile), cum ar fi zgomote diferite, sunete cunoscute din natură, sunete ale mașinilor sau sunete clasice de sintetizatoare analogice. Alte intrări creează efecte care imită și simulează mediul în care se află tonurile, își modelează adâncimea, lățimea, moaletea sau reflexia. Acestea sunt efecte cum ar fi reverb, întârziere, cor, amplificator și multe altele. Există, de asemenea, efecte proiectate pentru a crea sunete de chitară, preamplificatoare, amplificatoare sau pedale de pedale. Selecția este genul mare (crunch, rock, metal, punk, jazz etc.), precum și echipamentele aparatului virtual (combo, difuzoare etc.) sau producătorul (Marshall, Peavey, Yamaha etc.).
Trebuie adăugat că unele dintre plug-in-uri sunt universale, conțin atât instrumentul, cât și efectul.

Dar ceea ce veți avea nevoie este răbdarea, ideile, efortul și timpul, dar credeți că, dacă vă lipsiți suficientă imaginație creatoare și audiere muzicală, este destul de greu, dacă nu chiar imposibil, deoarece chiar și în cele mai exotice stiluri muzicale trebuie să reușiți să pătrundeți în ceea ce ați creat de fapt și pentru a judeca dacă este suficient de bun pentru a face chiar mai bine.

noroc

autor


Acest site a fost tradus Google Translate. Ne cerem scuze pentru erori și neconcordanțe. Mulțumesc.