Αυτοί οι ιστότοποι υποστηρίζουν και είναι σχεδιασμένοι για όλους όσους κάνουν μουσική σε έναν υπολογιστή χρησιμοποιώντας όργανα VST και άλλα plug-ins του VST σε κάθε μουσικό είδος.

Εάν έχετε έρθει σε αυτό το site, είστε σίγουρα ένας από εκείνους που κάνουν μουσική στον υπολογιστή ή προσπαθούν να το κάνουν. Αυτός ο ιστότοπος έχει σχεδιαστεί για εσάς, μπορείτε να βρείτε πολλά ενδιαφέροντα links, μπορείτε να κάνετε λήψη και να δοκιμάσετε διάφορες plugins VST ή να δείτε τον ιστότοπο προγραμματιστή που προσφέρει πολλά από τα plugins του δωρεάν

Η καλύτερη επιλογή για επεξεργαστεί, τη δημιουργία, ανακατεύουμε και να επεξεργαστείτε και να τακτοποιήσετε τη μουσική σε DAW υπολογιστή σας - Digital Audio Workstations, το οποίο είναι ένα μουσικό λογισμικό και μπορείτε να συνδέσετε πρόσθετο υλικό ή λογισμικό που απαιτείται, η οποία δημιουργεί από τον υπολογιστή σας σε ένα μικρό στούντιο ηχογράφησης στο σπίτι.

Ανάμεσα στα πιο διάσημα εικονική μουσική στούντιο περιλαμβάνουν FL Studio από Image-Line ή τον κύριο του έργου Steinberg Cubase εικονικό στούντιο μουσικής. Τα πρόσθετα VST υποστηρίζουν επίσης την Ableton από την εταιρεία με το ίδιο όνομα. Sonar από Cakewalk επικεντρώνεται περισσότερο στην εργασία υποστήριξης με ήχους MIDI, αλλά με υποστήριξη για DirectX plugins αντί plugins VST και τη δυνατότητα να γράψετε σημειώσεις απευθείας σε σανίδες, όπως και σε άλλες εικονικές audiostudio Reason με παρόμοιες λειτουργίες, κατάλληλο για τη δημιουργία ήχου βρόχους, δειγματοληψίας και με την υποστήριξη midi τράπεζες, μπορείτε να εγγράψετε ήχους στο ρολό πιάνου.
Αν θέλετε να συμπληρώσει μουσικό σας έργο ρεαλιστικούς ήχους των οργάνων, μπορείτε να επιλέξετε από βασικά midi sound banks, εικονικά όργανα ή δείγματα. Κάθε μία από αυτές τις επιλογές έχει τα υπέρ και τα κατά της. Μερικά εικονικά εργαλεία που βασίζονται σε βάσεις δεδομένων midi και στην αξιοπιστία τους τα ξεπεράσει VST plugins, τα οποία είναι πιο πρακτικά και προσβάσιμα. Τα όργανα δειγματοληψίας αποτελούνται από πραγματικά δείγματα ήχου, ο ήχος μπορεί να είναι πιο πιθανός, αλλά ένα τέτοιο όργανο VST είναι ογκώδες. Όλες οι συσκευές DAW υποστηρίζουν τη διασύνδεση midi, συμπεριλαμβανομένης της σύνδεσης μιας πραγματικής συσκευής, όπως ενός πληκτρολογίου midi.

Η τεχνολογία VST (Virtual Studio Technology) επιτρέπει στο λογισμικό (Vst plugin) που παράγει ήχο ή αποτέλεσμα να επικοινωνεί απρόσκοπτα με τη συσκευή μουσικής (DAW). Επεξεργάζεται περαιτέρω τον ήχο σύμφωνα με τις απαιτήσεις του χρήστη και το στέλνει μέσω της συσκευής ήχου του υπολογιστή στα ηχεία. Οι μεμονωμένοι ήχοι (εκτός και αν είναι προ-δημιουργημένοι βρόχοι ήχου) μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ένα πιάνο ή σε ένα συμβολισμό, ανάλογα με το τι υποστηρίζει το DAW. Vst έχουν διαφορετικές ρυθμίσεις και προεπιλογές, όλα εξαρτώνται από τον τύπο, την πρωτοτυπία του κατασκευαστή και τις τιμές.
Μέγεθος VST plugin είναι συνήθως γύρω από μερικά megabytes, η λειτουργία του είναι εύκολη, συχνά είναι ένα αρχείο DLL που είναι αποθηκευμένο στον προεπιλεγμένο φάκελο που το περιβάλλον εργασίας χρήστη του εικονικού audostudia επιλέξετε και το σήμα. Όλα τα plug-in VST θα αποθηκεύονται σε αυτόν τον φάκελο για ευκολότερη εργασία σε συσκευές DAW.

Μπορούμε να διαιρέσουμε τα εργαλεία σε δύο κατηγορίες. Οι πρώτες γεννήτριες ήχων - οργάνων - προσομοίωση τους ήχους των πραγματικών μέσων, ή μπορεί να είναι ένα synthesizer με μια επιλογή από δυνατή (αλλά κυριολεκτικά αδύνατο) ακούγεται σαν μια ποικιλία των θορύβων, ακούγεται οικείο από τη φύση, τους ήχους των μηχανών, ή τα κλασικά τους ήχους των αναλογικών συνθεσάιζερ. Άλλες επιδράσεις μορφές VST που συμπληρώνουν και προσομοιώνουν το περιβάλλον στο οποίο οι ήχοι, διαμόρφωση βάθος, πλάτος, απαλότητα ή ανάκλασης της. Αυτά είναι τα αποτελέσματα όπως η αντήχηση, η καθυστέρηση, η χορωδία, ο ενισχυτής και πολλά άλλα. Μεταξύ αυτών είναι αποτελέσματα σχεδιαστεί ειδικά για την ολοκλήρωση των ήχων της κιθάρας, προενισχυτές, ενισχυτές και πεντάλ. Η επιλογή είναι μεγάλη ύφος (κρίσιμη στιγμή, ροκ, metal, punk, jazz, κλπ), καθώς και παροχές εικονικές συσκευές (ενισχυτή, ηχεία και ούτω καθεξής.) Ή παραγωγός (Marshall, Peavey, Yamaha και άλλα.).
Θα πρέπει να προσθέσουμε ότι μερικά από τα plug-ins είναι καθολικά, περιέχουν τόσο το όργανο όσο και το αποτέλεσμα.

Αλλά τι θα χρειαστείτε είναι η υπομονή, οι ιδέες, η προσπάθεια και ο χρόνος, αλλά πιστεύετε ότι εάν στερείται αρκετής δημιουργικής φαντασίας και μουσικής ακοής, είναι πολύ δύσκολο, αν όχι αδύνατο, γιατί ακόμα και στα πιο συναρπαστικά μουσικά στυλ πρέπει να είστε σε θέση να να διεισδύσει σε αυτό που πραγματικά δημιουργήσατε και να κρίνουμε αν είναι αρκετά καλό για να το κάνει ακόμα καλύτερο.

Καλή τύχη

συντάκτηςΑυτός ο ιστότοπος έχει μεταφραστεί στο Google Translate. Ζητούμε συγγνώμη για σφάλματα και ασυνέπειες. Σας ευχαριστώ.