Nämä sivustot tukevat ja ne on tarkoitettu kaikille, jotka tekevät musiikkia tietokoneeseen VST välineitä ja muita VST plugins missään musiikinlaji.

Jos olet tullut tähän sivustoon, olet varmasti yksi niistä, jotka tekevät musiikkia tietokoneella tai yrittävät tehdä sitä. Tämä sivusto on suunniteltu sinulle, voit löytää paljon mielenkiintoisia linkkejä, voit ladata ja kokeilla erilaisia ​​laajennuksia tai tutustua kehittäjän sivustoon, joka tarjoaa monia sen laajennuksia ilmaiseksi.

Paras tapa käsitellä, luoda, sekoittaa tai muokata ja järjestää musiikkia tietokoneessa on DAW - Digital Audio Workstations, musiikkiohjelmisto, ja voit liittää minkä tahansa muun laitteiston tai ohjelmiston, jota tarvitset luomaan tietokoneesta pienessä kotitallennuksessa studio.

Tunnetuimpia virtuaalimusiikkistudioita ovat FL-studiokuva Image-Lineilta tai Steinbergin kehittäjä, virtuaalinen Cubase-musiikkistudio. VST plugins tukevat myös Abletonia samasta nimestä. Cakewalkin Sonar keskittyy tukemaan midi-ääniä, mutta tukee DirectX lisäosia sijaan VST plugins ja kykyä kirjoittaa ääniä suoraan tulostauluun aivan kuten toisessa Reason-virtuaalinen audiostudio, jolla on samankaltaisia ​​ominaisuuksia, sopiva myös äänisilmukoiden luomiseen, näytteenottoon kuten tukemalla midi-pankkeja, voit tallentaa ääniä piano-rullalle.
Jos haluat täydentää musiikkiteoksen realistisen ääniä välineitä, voit valita pohjimmiltaan midi-äänipankeista, virtuaalisista instrumenteista tai näytteistä. Kullakin näistä vaihtoehdoista on etuja ja haittoja. Jotkut virtuaali-instrumentteja perustuu midi tietokantoihin ja sen uskottavuutta ylittämään VST laajennuksia, jotka ovat käytännöllisiä ja edullisia. Näytteenottolaitteet koostuvat todellisista ääninäytteistä, ääni voi olla uskottavampaa, mutta tällainen VST-laite on iso. Kaikki DAW-laitteet tukevat midi-liitäntää, mukaan lukien varsinaisen laitteen, kuten MIDI-näppäimistön, liittäminen.

VST (Virtual Studio Technology) -tekniikka mahdollistaa äänen tai tehon tuottavan ohjelmiston (Vst-plugin) kommunikoinnin saumattomasti musiikkilaitteen (DAW) kanssa. Se käsittelee ääntä edelleen käyttäjän vaatimusten mukaisesti ja lähettää sen tietokoneen äänilaitteen kautta kaiuttimiin. Yksittäisiä ääniä (ellei niitä ole ennalta luotuja äänisilmukoita) voidaan käsitellä pianossa tai merkinnässä sen mukaan, mitä DAW tukee. Vstillä on erilaiset asetukset ja esiasetukset, kaikki riippuu valmistajan tyypistä, omaperäisyydestä ja hinnoista.
VST plugin koko on yleensä noin muutamia megatavuja, sen käyttö on helppoa, usein se on DLL, joka tallennetaan esivalittuun kansioon että käyttöliittymä virtuaalisen audostudia valita ja merkki. Kaikki VST plugins olisi sitten tähän kansioon tallennetut helpottaa työtä DAW laitteissa.

Voimme jakaa työkalut kahteen luokkaan. Ensimmäiset ovat äänigeneraattorit - välineet, jotka simuloivat todellisten työkalujen ääniä, tai syntetisaattori, jossa on erilaisia ​​mahdollisia (mutta kirjaimellisesti mahdotonta) ääniä, kuten erilainen melu, luonnon tunnetut äänet, koneen äänet tai analogisten syntetisaattoreiden klassiset äänet. Muita VST vaikutuksia, jotka jäljittelevät ja simuloivat ympäristöä, jossa sävyt sijaitsevat, muokkaavat niiden syvyyttä, leveyttä, pehmeyttä tai heijastusta. Nämä ovat vaikutuksia, kuten reverb, viive, kuoro, tehostaja ja paljon muuta. On myös vaikutuksia, jotka on suunniteltu kitaransoittojen, esivahvistimien, vahvistimien tai jalkapolkimien luomiseksi. Valikoima on genre big (crunch, rock, metalli, punk, jazz jne.) Sekä virtuaalilaitteiden (yhdistelmä, kaiuttimet jne.) tai tuottaja (Marshall, Peavey, Yamaha ym.).
Olisi lisättävä, että jotkut laajennukset ovat yleisiä, ne sisältävät sekä instrumentin että vaikutuksen.

Mutta mitä tarvitset, on kärsivällisyyttä, ideoita, vaivaa ja aikaa, mutta usko, että jos sinulla ei ole tarpeeksi luovaa mielikuvitusta ja musiikin korvan, se on melko vaikeaa, joskaan ei mahdotonta, koska jopa kaikkein innostavimmissa musiikkityyleissä sinun täytyy pystyä tunkeutua siihen, mitä olet luonut, ja arvioida, onko se tarpeeksi hyvä, jotta voisi olla vielä parempi.

Onnea

kirjailijaNämä sivut on käännetty Google Translate. Anteeksi virheitä ja puutteita. Kiitos.